Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul

Termeni și condiții

Dacă nu sunteți de acord cu acești Termenii și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest Website.

Prin utilizarea acestui Website confirmați că sunteți major sau că ați primit permisiunea părinților și că aveți capacitate juridică de a încheia un contract și de a plasa ulterior o comandă pe magazinsteaua.ro

Prezentul document stabilește termenii şi condiţiile de utilizare a website-ului www.magazinsteaua.ro și condițiile de achiziţionare a produselor comercializate prin intermediul acestui Website.

Website-ul www.magazinsteaua.ro (numit magazinsteaua de aici înainte) este operat de S.C. ROD 94 SERV-COM S.R.L. (numită ROD94 de aici înainte) o societate cu răspundere limitată organizată și funcționând în conformitate cu legile din România, având sediul social în București, Bd. Drumul Taberei Nr. 44, complex comercial  , etaj 1 sector 6, cod postal 061418, înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. J40/24080/1994, cod unic de înregistrare RO6639217, telefon 0735651247 și adresă de e-mail contact@magazinsteaua.ro

ROD94 își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condiţiile, fără o notificare prealabilă, dreptul de a modifica sau de a adăuga noi reguli şi restricţii în ceea ce priveşte conţinutul Website-ului, în orice moment, fără o notificare prealabilă, dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricărui serviciu, în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Orice modificări aduse Termenilor și Condiţiilor vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe acest Website. Astfel, vă rugăm să verificați secțiunea aferentă Termenilor si Condiţiilor, înainte de fiecare comandă, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită.

Politica de confidențialitate magazinsteaua, precum și orice alte documente la care se face referire în cuprinsul acestui document, fac parte din Termeni și Condiții. Prin utilizarea Website-ului şi prin accesarea serviciilor oferite de către acest Website acceptați Termenii şi Condiţiile detaliate mai jos, cu toate consecinţele care decurg din acceptarea acestora. Prin acceptarea Termenilor și a Condiţiilor, sunteţi, de asemenea, de acord cu  Politica de confidențialitate magazinsteaua.ro, precum și cu toate celelalte documente menționate în cuprinsul prezentului document. 

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza magazinsteaua și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia.

 

Definiții


Termenii și Condițiile se vor aplica tuturor vânzărilor de produse și/sau servicii comercializate de către ROD94 prin intermediul magazinsteaua. În cuprinsul Termenilor și Condițiilor, termenii de mai jos vor avea următoarea semnificație:

Utilizator – orice persoană fizică sau juridică care accesează, în orice mod, magazinsteaua.

Cumpărătorul consumator.  – orice persoană fizică care, prin înregistrarea unei comenzi online pe magazinsteaua, acționează în alte scopuri decât cele specifice activității sale comerciale sau profesionale, având, potrivit legii, calitatea de consumator.

Cumpărătorul profesionist - orice persoană fizică sau juridică, precum și orice altă entitatea care, prin înregistrarea unei comenzi online pe magazinsteaua, acționează în scopurile specifice activității sale comerciale sau profesionale, neavând potrivit legii, calitatea de consumator.

Vânzătorul – ROD94

Comanda – solicitarea transmisă de către Cumpărător, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare, în vederea achiziționării de Produse și/sau Servicii comercializate online, în condițiile prevăzute de Termeni și Condiții, de către ROD94.

Produs - orice bun comercializat de către ROD94 pe magazinsteaua, solicitat de către Cumpărător prin Comanda înregistrată care urmează să fie livrat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în Termeni și Condiții.

Serviciu – orice serviciu comercializat de ROD94 pe magazinsteaua, solicitat de către Cumpărător prin Comanda înregistrată, care urmează să fie prestat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în Termeni și Condiții.

Contract – contractul încheiat de către Cumpărător, în conformitate cu Termenii și Condițiile expres acceptate de acesta, și ROD94 la momentul confirmării de către ROD94 pe un suport durabil, a Comenzii transmise de către Cumpărător.

Newsletter - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poșta electronică (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor și/sau promotiilor desfășurate de către ROD94  într-o anumită perioadă, fără nici un angajament din partea ROD94 cu referire la informațiile conținute de acesta.

Tranzacție - încasare sau rambursare a unei sume rezultată din vânzarea unui produs / serviciu de către ROD94  către Cumpărător, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către ROD94  indiferent de modalitatea de livrare.

Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile Produselor și/sau Serviciilor așa cum sunt precizate pe magazinsteaua.

 

Documente contractuale

Prin inregistrarea unei Comenzi pe magazinsteaua, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea Comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail), prin sms sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea Produselor si/sau Serviciilor din Comanda. Dac[ modifică cantitatea de Produselor și/sau Servicii din Comandă Vânzătorul va anunța Cumpărătorul pe adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii. Dacă clientul nu este de acord cu noua Comandă acesta o poate modifica/anula, iar Vânzătorul va returna suma plătită de Cumpărător în maxim 14 de zile de la confirmarea modificării/anulării comenzii. Pentru plata cu cardul, dacă valoarea comenzii modificate este mai mare ca valoarea comenzii inițiale, Cumpărătorul va trebui să inițieze o nouă comandă.

Contractul se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.

Informațiile puse la dispoziție de către Vânzător pe magazinsteaua vor sta la baza Contractului, în completarea acestuia putând fi și alte documente cum ar fi certificatul de garanție și/sau certificatul de conformitate emis de către Vânzător sau un furnizor al acestuia pentru Produsele achiziționate.

Facturile care confirmă achiziția produselor de către dvs. vor fi emise în format electronic și transmise la adresa de e-mail specificată de dvs.

 

Informații despre produs
 
Produsele comercializate prin intermediul Website-ului magazinsteaua.ro sunt produse noi sub licență Steaua și în momentul livrării sunt insoțite de factură fiscală/bon fiscal, conform legislației în vigoare.
 
Produsele sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului contract și în limita stocului disponibil.
 
Din acest motiv ROD94  își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în stocul magazinului, produsele rămase se demonstrează a fi neconforme pentru livrare sau din motive independente de ROD94.
 
Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
 
Preturile afișate pe site sunt exprimate în lei și conțin TVA (19% din valoarea produsului).
 
Prețul de achiziție tipărit pe factură fiscală/bon fiscal va fi același cu cel afișat pe site în momentul plasării comenzii.
 
Cumpărătorul va fi obligat să achite și toate costurile suplimentare de transport, de livrare, taxele poştale sau de orice altă natură, suportate de profesionist pentru a vă pune în posesia produselor comandate, costuri care se adaugă la prețul produselor comandate. (vezi Despre Livrare)
 
De asemenea, în cazul plăților online Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON.

Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Cumpărătorul.
 
Ne rezervăm dreptul de a schimba prețul produselor prezentate pe site fără o notificare prealabilă.
 
Ne asumăm răspunderea că valoarea comenzii plasate de dvs. nu se va modifica după confirmarea acesteia prin email la adresa specificată de dvs. la înregistrare.

ROD94  nu oferă nicio garanție, în afară de cele prevăzute de legislația aplicabilă, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la, funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site, precum și potrivirea lor pentru un anumit scop.

Cumpărătorul este de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propriul risc, singura derogare reprezentând obligația ROD94  de a acorda utilizatorilor dreptul de denunțare unilaterală a contractului conform legislației în vigoare.

ROD94  ia toate măsurile pentru ca informaţiile publicate pe Website, inclusiv descrierea Produselor şi a Serviciilor, precum și preţurile listate, să fie, în orice moment, corecte şi complete. Cu toate acestea, se pot face și greşeli. În asemenea situații, ROD94  va încerca să înlăture toate erorile survenite în cel mai scurt timp posibil. În cazul în care ROD94  constată că eroarea respectivă a afectat/influențat Comanda dvs. sau Contractul valabil încheiat, va încerca să vă informeze în cel mai scurt timp posibil, oferindu-vă atât posibilitatea reconfirmării Comenzii/a Contractului, cât și posibilitatea anulării acesteia/acestuia.

Culorile Produselor, astfel cum sunt prezentate pe magazinsteaua, pot fi diferite în realitate, pentru că depind de mai mulţi factori, inclusiv, dar fără a se limita la, setările monitorului dumneavoastră;
dimensiunile şi forma Produselor pot fi diferite în realitate faţă de modul în care apar pe magazinsteaua, de aceea, vă rugăm să aveți în vedere că este responsabilitatea dumneavoastră să verificați ca mărimea reală a fiecărui Produs să corespundă scopului pentru care ați achiziționat respectivul Produs,
fotografiile şi imaginile de pe magazinsteaua au doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exactă a Produsului şi a detaliilor incluse, trebuie să citiți cu atenție descrierea corespunzătoare a Produsului sau să ne contactați.

Produsele vor fi livrate numai în măsura în care sunt disponibile, existând astfel riscul ca ROD94  să nu poată livra Comanda. De asemenea, ROD94  își rezervă dreptul de a retrage orice Produs de la vânzare, în orice moment. În asemenea situații, singura responsabilitate a ROD94  față de dumneavoastră este rambursarea integrală a sumelor plătite pentru respectivele Produse pe care nu le mai poate furniza/le-a retras de la comercializare;

 

Drepturi de autor

Continutul Website-ului magazinsteaua.ro este proprietatea ROD94. 

ROD94  garantează utilizatorului acces limitat pe acest magazinsteaua, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu îi conferă dreptul de a descaărca sau de a modifica parțial sau integral Website-ul, de a reproduce parțial sau integral Website-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata Website-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ROD94  fără acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafică, sunt proprietatea ROD94, sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul magazinsteaua și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificările si completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.

În cazul in care observați că am adus atingere în vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele recepționate sunt contrafacute sau încalcă drepturi la marcă, vă rugăm să ne comunicați acest lucru pe adresa de e-mail: contact@magazinsteaua.ro

Nu este permisă utilizarea acestui Website în scopul introducerii în mod deliberat de viruşi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic dăunător sau distructiv. Sunt interzise încercările de acces neautorizat la acest Website, la serverul pe care este găzduit acesta sau la orice alt server, calculator sau bază de date în legatură cu magazinsteaua. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor vă angajați să nu atacați acest magazinsteaua prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuită a serviciului.

Nerespectarea dispozițiilor din prezenta clauză va fi raportată autorităților competente în vederea aplicării sancțiunilor legale și va determina suspendarea imediată a dreptului de a utiliza magazinsteaua.

ROD94 își rezervă dreptul de a anula Comenzile care privesc Produse și/sau Servicii afișate pe magazinsteaua ca urmare a unor erori tehnice sau care prezintă prețuri evident eronate/derizorii (prețuri care pot fi, în mod rezonabil, apreciate ca eronate/derizorii de către consumatorul mediu), cu consecința restituirii întregii sume plătite de Cumpărător în considerarea comenzilor anulate, dacă este cazul.

Orice link-uri către alte Website-uri sau materiale ale unor terțe părți, dacă este cazul, postate pe magazinsteaua sunt oferite exclusiv în scop informativ, iar ROD94 nu își asumă în niciun fel responsabilitate pentru conținutul acestor Website-uri și materiale, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin intermediul acestor Website-uri.